+386 1 899 52 10 info@neolink.si


 • 1.005 Verzija
 • 585 Prenos
 • 32 MB Velikost
 • 1 Št. datotek
 • 22/04/2020 Ustvarjeno
 • 06/11/2020 Posodobljeno
 • 1.008 - 06.11.2020
  + dodana možnost izdelave prikaza ob zasedenih/zaprtih okencih
  + možnost določanja barve ozadja na zaslonskih sporočilih
  Doslej je bil zaslon, ki prikazuje zasedena oz. zaprta vsa okenca fiksno določen. V tej verziji lahko v Zaslonskih sporočilih (F5) izdelate svoje sporočilo za ta namen.
  Kadar ustvarite zaslonsko sporočilo za "zaprto" stanje, morate v sporočilu zgoraj levo obvezno obkljukati "ZAPRTO"?. V orodni vrstici je tudi nova ikona ("paleta barv")
  s katero lahko določite barvo ozadja celotnega zaslona (doslej vedno le bela).

  1.007 - 03.05.2020
  * posodobljene knjižnice za prikazovanje multimedijskih datotek (video, avdio itd.)

  1.006 - 29.4.2020
  + precejšnja izboljšava kvalitete prikaza video sporočil
  + možnost določanja časa prikaza sporočil. Do sedaj je bilo privzeto prikazovanje sporočil na vsakih 5 sekund. S pomočjo parametra TIMER, je čas prikaza enega sporočila lahko med 2 in 20 sekundami. Parameter se podaja v stotinkah sekunde (300 = 3 sek). Primer: Hotscreen.exe timer=250 (prikaz vsakega sporočila za 2,5 sekunde). Timer se uporabi samo na zunanjem zaslonu, pri referentkah nima vloge.

  1.005 - 24.04.2020
  + splošna sporočila so lahko sedaj tudi v video obliki:
  (Podprta ločljivost 1080p ali 720p, v urejanju sporočil označite kljukico "video vsebina" in vnesite/izberite ime video datoteke. Nato to sporočilo dodajte na seznam predvajanj. Video se bo predvajal, kadar so vsa okenca zaprta. Če se okence odpre, se video predčasno prekine.)

  1.004 - 21.04.2020
  + ko referentka zapre program, se ne glede na to ali je okence imela odprto ali zaprto, to samodejno zapre.
  + ko referentka odpre okence, se pri prvem prikazu glasovno najavi odprto okence (zunaj), potem, dokler je okence odprto, glasovne najave ni več. Če pa referentka želi, da se na zunanjem zaslonu še enkrat predvaja glasovno sporočilo za njeno mesto (ker morda stranke niso slišale), samo še enkrat pritisne CTRL+1 za odpiranje okenca (čeprav je že odprt).

  1.003 - 20.04.2020
  + dodana glasovna obvestila ("Okence X je odprto") na zunanjem zaslonu
  + dodana velikost črk 60 pik za tekste

  Namestitev:

  • (V primeru nadgradnje izbrišite tabelo "ONSCREEN" v MS SQL zbirki HOTSCREEN)
  • V MS SQL dodajte uporabnika HotScreen, password HotScreen
  • V MS SQL dodajte bazo HotScreen, owner je HotScreen
  • Zaženite namestitveni program HotScreenSetup.exe in sledite navodilom (pazljivo).
  • Program za referentke je lahko pri vsaki lokalno ali pa na mreži (bolje, če bo treba posodobit)
  • Opomba: bližnjica za zagon programa HotScreen lahko vsebuje naslednje parametre:
   /AUTO - se uporabi za zunanji prikazovalnik
   SPOT=x - se pri vsaki referentki določi njeno delovno mesto - x=številka delovnega mesta (1,2,3...do 9)
   /FHD - vključi podporo zaslonski ločljivosti 1920x1080 namesto 1280x720 (praviloma nastavimo na vseh računalnikih, če zasloni to podpirajo)
   /NOAUDIO - prepreči zvočna sporočila na zunanjem zaslonu

  Navodila za delo:

  Po zagonu pri referentki, si le ta lahko s tipko F10 nastavi, katere postopke opravlja (npr. VSI POSTOPKI, VSI razen PREPISOV ali kaj podobnega). Referentka prosto oblikuje tekst, fonte, barve. Upošteva le, da kar vidi na zaslonu (velikost itd), se bo enako videlo tudi zunaj (torej, če je izbrala prevelike črke in ni vse vidno, tudi zunaj ne bo).

  Potrdi nastavitve in zmanjša program, ta se zmanjša v sys tray poleg ure (v win 7/10 potegnite ikono na tray, da bo stalno vidna). Ikonica prikazuje stanje okenca: X je zaprto/zasedeno, kljukica je odprto/prosto

  Preklop med stanjem okenca se izvaja s kombinacijo tipk CTRL+1 (odprt), CTRL+2 (zaprt). Hotkey-a delujeta ne glede na to, v katerem programu je referentka. Po pritisku na enega od teh hotkey-ev se pojavi zvok, ki potrdi akcijo (in referentka že na podlagi zvoka ve, ali je zaprla ali odprla okence)

  Ostale funkcije pri referentki pri odprtem programu:

  »V prikazovanju – tipka F2« pokaže, kaj se predvaja zunaj

  »Zaslonska sporočila – F5« - izdelajte poljubno število prostih obvestil, ki se prikazujejo, kadar so vsa okenca zaprta ali zasedena.

  »Seznam prikazov – F11« pa odpre seznam prikazov (odprtih okencev). Če so določena okenca odprta, bodo tukaj na seznamu. Z brisanjem vrstic s tega seznama se zaprejo ustrezna okenca. Z dodajanjem in določanjem številke v polje DELOVNO MESTO se okenca odpirajo (uporabno, kadar mora ena referentka za drugo/e spremeniti stanje okenc).
  Če pa želite v prikazovanje dodati SPOROČILO (splošno - izdelate jih z F5 "Zaslonska sporočila"), potem dodate novo vrstico in določite DELOVNO MESTO = 0, v SPOROČILO pa vnesete številko sporočila, ki s seznama sporočil (F5).

   

  Vrsta datoteke
 • Download